Desertul perfect pentru masa de sărbători! Este o rețetă tradițională foarte ușor de făcut

Este o rețetă delicioasă, tradițională și perfectă pentru masa de sărbători! Este vorba despre faimoasa prăjitură tăvălită prin cocos, un desert de vis, care se pregătește foarte ușor!

Este o prăjitură simplă și delicioasă
Este o prăjitură simplă și delicioasă

Dacă vrem să ne impresionăm rudele și prietenii de sărbători, atunci putem încerca să pregătim acest desert fantastic! Nu ne trebuie decât câteva ingrediente simple, iar, din fericire, prăjitura este destul de simplă de făcut!

Cu un gust bun, intens, ea este alegerea perfectă pentru masa de Crăciun! Iar, desigur, primul pas pentru a putea pregăti acest preparat dulce este să știm, precis, de ce ingrediente avem nevoie!

Ce ne trebuie pentru o prăjitură de vis

Vestea cea mai bună este faptul că nu avem nevoie decât de câteva ingrediente simple! Mai precis, este vorba despre 380 de grame de zahăr, două linguri de miere, opt linguri de lapte, 380 de grame de făină, trei ouă, cât și puțin praf de copt. Aceste ingrediente vor fi folosite pentru a face pandișpanul, în timp ce pentru cremă, ne mai trrebuie câteva lucruri!

Este vorba despre 200 de grame de zahăr, un pachet de margarină, 50 de grame de cacao, iar, nu în ultimul rând, 500 ml de lapte! Odată ce avem toate aceste ingrediente, putem începe să gătim!

Cum pregătim prăjitura tăvălită prin cocos

Primul pas pentru face acest desert delicios este să pregătim un bol îndeajuns de mare, în care să punem toate ingredientele necesare pentru pandișpan! Acestea trebuie amestecate încet, până când totul se transformă într-un blat uniform.

Apoi, trebuie să tapetăm o tavă cu hârtie de copt, iar apoi să întindem pandișpanul în ea. El trebuie pus la cuptor, la o temperatură de 175 de grade Celsius, vreme de 30 de minute. După ce îl scoatem, el trebuie lăsat să se răcească, apoi îl vom tăia în cubulețe mai mici.

Pentru cremă, vom pune la fiert laptele împreună cu zahărul. Apoi, vom adăuga și pudra de cacao și vom amesteca totul bine. După ce amestecul devine omogen, îl vom lua de pe foc și vom adăuga și margarina.

Acum, tot ce trebuie să facem este să trecem cuburile de pandișpan prin crema de cacao, iar apoi să le tăvălim bine prin cocos. După ce s-au răcit, vom avea un desert delicios, de care nu ne vom mai sătura!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
image
actualitate.net
image
actualitate.net