Drob cu piept de pui, ficăţei şi carne tocată de porc – Felicia Vanea

Ultima actualizare:

    Drob de pui, ficăţei şi carne tocată de porc
Drob de pui, ficăţei şi carne tocată de porc

Ingrediente

2 piepţi de pui

1 kg de ficăţei de pui

600 g carne tocată de porc

200 g ciupercuţe (micuţe)

5 ouă

4 ouă fierte

4 legături de ceapă verde, 2 legături de usturoi verde

2 legături de pătrunjel, 2 legături de mărar

sare, piper

Mod de preparare

Carnea de pui se fierbe şi se adună spuma. Ficăţeii se fierb separat. Când au fiert, se scurg, se toacă mărunt, atât carnea de pui, cât şi ficăţeii. Într-un vas încăpător se adaugă carnea de pui, ficăţeii, carnea tocată de porc, ouăle crude, verdeaţă tocată mărunt, sare, ppiper, după gust şi ouăle fierte, tocate mărunt. Se tapetează cu hârtie de copt două forme de chec. Se adaugă compoziţia şi introducem în compoziţie din loc în loc ciupercutele mici. Dăm la cuptor la foc mic spre mediu, în jur de 60 minute. Servim drobul pe pat de salată verde şi ridichi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Horoscop 6 12 mai, foto Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
salt 3285024 1280 jpg
solstitiu, foto shutterstock jpg
Varza calita cu carnati  Sursa foto shutterstock 1283661280 jpg
fasole batuta istock jpg
zodii relaxate jpg
Zodii norocoase, sursa foto shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net