Friptură de porc la cuptor

Ultima actualizare:

    Sursa: mydeliciousmeals.com
Sursa: mydeliciousmeals.com

Această pulpă de porc la cuptor cu lămâie, usturoi şi cimbru se va dovedi a fi incredibil de fragedă şi de gustoasă. O idee genială pentru felul principal, cu ingrediente simple şi un gust fenomenal.

Ingrediente

1 kilogram şi jumătate de pulpă de porc4 căţei de usturoi pisaţi4 linguriţe cimbru tocat fin4 linguriţe ulei de măsline1 linguriţă coajă răzuită de lămâie1 linguriţă şi jumătate sareun sfert linguriţă de piper

Mod de preparare

Amestecă într-un vas usturoiul, cimbrul, coaja de lămâie, sarea, piperul şi uleiul de măsline. Încinge cuptorul şi împrăştie amestecul pe întreaga suprafaţă a pulpei de porc.

Împachetează carnea în folie de aluminiu şi aşaz-o într-o tavă. Lasă în cuptor cam 40 de minute.

Rețeta completă pe clickpoftabuna.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
image
actualitate.net
image
actualitate.net