Gogoşari „la rece”- Alice Sandra Antal

Ultima actualizare:

    Gogoşari „la rece
Gogoşari „la rece

Ingrediente: 5 kg gogoşari, 450 g oţet, 300 g zahăr, 100 g sare grunjoasă, 100 ml ulei Unisol, boabe de piper, frunze de dafin.

Mod de preparare: Gogoşarii se spală, se curăţă, apoi se taie în sferturi. Peste ei se adaugă oţetul, uleiul, sarea, zahărul, piperul şi frunzele de dafin. Se amestecă totul cu o lingură de lemn.

Se acoperă castronul, amestecând din când în când. A doua zi se aşează în borcane, peste care se toarnă zeama obţinută. Se leagă borcanele sau se căpăcesc şi se aşează în cămară.

Poftă bună!

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
vedete clinică de frumusețe jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ciocolata si caramel sarat jpeg
tocana vita istock jpg
horoscop octombrie png
centrale termice jpg
banner chef florin dumitrescu
zodii protejate de mihail si gavriil jpg
cadere par jpg
1 focaccia cu rozmarin jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net