Iată cel mai bun desert cu cireşe!

Ultima actualizare:

Ingrediente:

100 g cireşe uscate sau proaspete

½ linguriţă esenţă de migdale

300 g făină

1 plic praf de copt

1 praf de sare

200 g zahăr

100 ml iaurt degresat

50 ml ulei

1 ou mare şi 1 albuş

150 g miez de nucă măcinat

zahăr pudră pentru decor

Preparare

Pui cireşele uscate într-un bol, torni apă caldă peste ele şi le laşi 20 de minute să se hidrateze. Le strecori şi le usuci într-un prosop absorbant. Dacă prepari prăjitura din cireşe proaspete, scoate-le sâmburii, lasă-le 30 de minute la scurs şi apoi dă-le prin făină.

Citeşte aici cum prepari aluatul şi cât trebuie să coci prăjitura

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Letizia și Sofia colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net