Invitaţi în weekend? Prepară-le ştrudele cu vişine!

Ultima actualizare:

Ingrediente: 500 g făină, 250 ml lapte, 25 g zahăr, 30 g drojdie, 1 praf de sare, 200 g unt

Pentru umplutură: 500 g vişine sau cireşe, 1 gălbenuş

Pentru decor: 2 linguri zahăr pudră pentru decor, 50 g de migdale

Mod de preparare:

Prepari o maia din drojdie, puţin lapte cald, zahăr, o lingură de făină şi laşi la dospit într-un loc cald. Pui maiaua în făina cernută, adaugi ouăle, sarea, restul de lapte, 50 g de unt la temperatura camerei şi frămânţi un aluat moale, pe care-l laşi la dospit circa 30 de minute.

Află aici cum trebuie să întinzi aluatul de ştrudel



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
CLICK adam jaime dmkmrNptMpw unsplash jpg
virgiliu stroescu webp
Horoscop carieră 3 9 Martie 2025, foto Shutterstock jpg
cozonac la cuptor jpg
Secrete de hairstyling rapid pentru un aspect profesional în fiecare zi jpg
Tendințe moderne în bucătărie   gătitul rapid și eficient jpg
Articol 2   Copia Certificata a Intabularii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net