Invitaţi în weekend? Prepară-le ştrudele cu vişine!

Ultima actualizare:

Ingrediente: 500 g făină, 250 ml lapte, 25 g zahăr, 30 g drojdie, 1 praf de sare, 200 g unt

Pentru umplutură: 500 g vişine sau cireşe, 1 gălbenuş

Pentru decor: 2 linguri zahăr pudră pentru decor, 50 g de migdale

Mod de preparare:

Prepari o maia din drojdie, puţin lapte cald, zahăr, o lingură de făină şi laşi la dospit într-un loc cald. Pui maiaua în făina cernută, adaugi ouăle, sarea, restul de lapte, 50 g de unt la temperatura camerei şi frămânţi un aluat moale, pe care-l laşi la dospit circa 30 de minute.

Află aici cum trebuie să întinzi aluatul de ştrudel

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carne vita1 jpeg
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net