Jakob te învaţă cum să găteşti: Carpaccio de ciuperci

Ultima actualizare:

Ingrediente: 400 g ciuperci tăiate felii, 50 ml ulei de măsline, 20 g ceapă, usturoi tocat mărunt, 5 linguri oţet, o jumătate de legătură de cimbru, zahăr, sare, piper.

Preparare: ciupercile se rumenesc pe grill sau în tigaie, se lasă pe un şerveţel să se scurgă de zeamă, se sărează şi se piperează. Pentru sosul vinaigrette: ceapa tocată mărunt se rumeneşte în ulei, se adaugă usturoiul, apoi oţetul şi frunzuliţele de cimbru. Se condimentează după gust cu sare, piper şi zahăr. Sosul se toarnă peste ciuperci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net