Jakob te învaţă cum să găteşti: Gazpacho

Ultima actualizare:

Ingrediente: 900 g roşii, 300 g castraveţi, un ardei verde şi unul roşu, 50 g fenicul bulb, 80 g ţelină-tulpină, două cepe, un usturoi, 3 linguri ulei de măsline, 2 linguri oţet de vin roşu, o jumătate de litru bulion de pasăre, pâine toast, sare, piper.

Mod de preparare: Gazpacho este o supă rece de legume din Andaluzia. Roşiile se curăţă de pieliţe şi de sâmburi. Legumele se taie mărunt, se pun în mixer, se adaugă uleiul de măsline, oţetul şi bulionul de pasăre.

Se mixează până se obţine o supă-cremă. Se condimentează cu sare şi piper, apoi se pune supa-cremă la frigider şi se lasă cel puţin 3 ore. Toastul se taie cubuleţe ce se prăjesc crocant în uleiul de măsline, apoi se presară peste supă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Felipe și Regina Letizia la dineul de gală de la Roma, Italia, în rochie de la un brand de masă   profimedia 0945642160 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
femeie bucatarie istock jpg
Al I Cuza jpg
cub horoscop 1 gif
tiramisu dubai jpg
Iata top 6 lucruri de care ai nevoie intr un birou! jpg
titlu Sfaturi utile pentru întreținerea unui păr sănătos și strălucitor folosind produse de îngrijire corecte jpg
Organizezi o cina cu prietenii la tine acasa  Iata ce sa nu ti lipseasca! jpg
horoscop 3 august webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net