Mazăre cu pui şi morcov – Daniela Gospodariu

Ultima actualizare:

    Mazăre cu pui
Mazăre cu pui

Ingrediente

500 g carne de pui;

1 kg  mazăre verde;

1 ceapă;

3 morcovi;

1/2 ardel gras roşu;

1/2 ardel gras galben;

1 legătură pătrunjel;

1 linguriţă de boia dulce;

3-4 roşii pasate făcute pastă;

sare/piper(după gust);

Mod de preparare

Se taie carnea de pui (pulpe de pui) în mai multe bucăţele şi se pune la fiert într-un litru de apă. Separat într-o tigaie, ceapa tocată mărunt, morcovii daţi prin răzătoare şi ardeii graşi tăiaţi fidelută se călesc în puţin ulei. După ce carnea este aproape fiartă se toarnă peste legumele călite.

La final se adaugă pasta de roşii şi mazărea spălată bine şi scursă şi condimentăm după gust cu sare/piper/boia dulce. Se mai lasă la foc mic să fiarbă 10 minute după care oprim focul. Se decorează cu pătrunjel verde tocat şi se serveşte cu mămăliguţă caldă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net