Motivul pentru care supa de pui iese tulbure. Ce trebuie să faci pentru a salva preparatul
Indiferent de rețeta precisă pe care o veți folosi, supa rămâne un preparat foarte simplu de pregătit. Într-un timp foarte scurt puteți avea o mâncare delicioasă și sănătoasă, care nu numai că va avea un gust bun, dar va fi și foarte bună pentru dietă. Iar dacă nu vreți ca supa să vă mai iasă tulbure, este important să nu faceți această greșeală!

Supa este un preparat foarte ușor de pregătit, pe care chiar și cei fără prea multă experiență în bucătărie îl vor putea face rapid și ușor. Chiar și așa, deși este o rețetă atât de banală, ea ascunde anumite secrete pe care trebuie să le știți înainte de a începe să gătiți. Mai precis, un detaliu foarte important este să știți ce trebuie să evitați pentru ca supa să nu mai iasă tulbure!
Această problemă poate fi una frecventă în cazul supei de pui, iar nu numai că aspectul vizual al preparatului va avea de suferit, dar nici gustul nu va mai fi chiar la fel de bun. Din fericire, este foarte simplu să evitați această problemă!
Ce trebuie să știți când pregătiți supă de pui
În primul rând, este foarte important să știți precis ce poate provoca această problemă. Iar vinovatul principal este timpul de fierbere! Mai precis, atunci când oala cu supă este lăsată mult prea mult timp pe foc, carnea și legumele vor începe să se descompună, lucru ce va face supa să devină tulbure.
În plus, fierberea îndelungată și la foc mare va agita proteinele și grăsimile, lucru ce transformă supa în una și mai tulbure decât în mod obișnuit. Iar atunci când această problemă începe să vă afecteze supa, este important să știți precis cum să o rezolvați!
Trucul care vă poate salva supa
Cea mai simplă metodă de a rezolva această problemă este să folosiți două albușuri de ouă! Practic, tot ce trebuie să faceți este să bateți cele două albușuri iar apoi să le turnați în supă cât timp aceasta încă este fierbinte. Apoi, stingeți focul și lăsați albușurile să își facă efectul.
Acestea vor ajuta particulele mici să se coaguleze mai bine, așa că veți putea strecura ușor supa. La final, ea va fi mai limpede și mai gustoasă ca niciodată!


































