O reteta de post pe zi: Ciorba de fasole

Ultima actualizare:

Preparare: Se curăţă, se spală fasolea (şi albă, şi roşie) şi se pune la înmuiat 10-12 ore. Se scurge apa în care a stat, se acoperă cu apă şi se pune la fiert până se înmoaie bine, schimbând apa de două ori. După ce a fiert fasolea, se strecoară. În apa în care a fiert fasolea se fierb morcovii, păstârnacul, cartofii şi ceapa, curăţate şi tăiate. Se scot legumele şi se paseză în blender împreună cu fasolea. Se încinge uleiul într-o cratiţă, se pune piureul de legume, se lasă câteva secunde şi se subţiază cu zeamă în care au fiert fasolea şi legumele.Se condimentează, după gust, cu sare şi piper, se adaugă usturoiul zdrobit şi, când se servşte, se presară în farfurie rondele de ardei iute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar jpg
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
image
actualitate.net
image
actualitate.net