O reţetă gustoasă pe zi: Aperitiv cu somon

Ultima actualizare:

Preparare: Se fierbe orezul în 600 ml de apă cu două linguri de ulei timp de 20 de minute. Se lasă să se răcească, apoi se amestecă cu ouăle, caşcavalul ras, usturoiul pisat, mărarul tocat, sare şi piper, după gust. Se amestecă bine compoziţia de orez, apoi se formează clătite de 15 cm diametru, care se se prăjesc într-o tigaie cu puţin ulei încins. Se aşază pe farfurii, în straturi, clătitele de orez, alternând cu smântână şi felii de somon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
ten perfect 600x400 jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
stufat de miel cu verdeata 800x600 13961 jpeg
zodii pixabay jpg
1 zodii noroc la bani jpg jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (2) jpg
costume de ceremonie (1) jpg
sorin bontea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net