O reţetă gustoasă pe zi: Aperitiv cu somon

Ultima actualizare:

Preparare: Se fierbe orezul în 600 ml de apă cu două linguri de ulei timp de 20 de minute. Se lasă să se răcească, apoi se amestecă cu ouăle, caşcavalul ras, usturoiul pisat, mărarul tocat, sare şi piper, după gust. Se amestecă bine compoziţia de orez, apoi se formează clătite de 15 cm diametru, care se se prăjesc într-o tigaie cu puţin ulei încins. Se aşază pe farfurii, în straturi, clătitele de orez, alternând cu smântână şi felii de somon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Letizia și Sofia colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net