O reţetă gustoasă pe zi: Ceapă umplută cu bacon

Cum se prepară1. Se curăţă cepele de frunzele exterioare, se spală şi se zvântă cu prosoape absorbante. Se taie deasupra fiecăreia câte un capac, păstrând codiţele şi se pun deoparte. Se scoate miezul cu multă grijă, păstrând circa 2-3 foi exterioare pentru suport de umplere.2. Se toacă mărunt miezul de ceapă, se căleşte în ulei bine încins, până se înmoaie bine. După ce se răceşte, se amestecă cu baconul (sau şunca ţărănească afumată) tăiat cubuleţe, telemeaua tăiată cubuleţe sau rasă, ierburi aromate, sare şi piper, după gust.3. Cu amestecul acesta se umplu cepele, se pune caşcaval ras şi se aşază deasupra capacele cu codiţe. Se pun într-o formă termorezistentă, se stropesc cu ulei şi vin alb sec, apoi se introduce în cuptorul bine încălzit pentru circa 35-40 de minute, până se rumenesc frumos deasupra.

Kanye West si Julia Fox jpg
cub anamaria prodan png
catalin remus avocatul31 jpg
masina culita jpg
cub catalin botezatu png
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
Ceapă
Capture PNG
vladimir putin getty jpg
image
image
image
image
cub horoscop 1 gif
Doliu in perioada Craciunului
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
foto1 ElenaB jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)