O reţetă gustoasă pe zi: Cheesecake cu glazură de ciocolată

Ultima actualizare:

Preparare: Se topeşte untul, se lasă să se răcorească şi se amestecă cu biscuiţii măcinaţi şi zahărul pudră. Într-o tavă medie unsă şi tapetată cu hârtie de copt se întinde aluatul de biscuiţi, presând bine cu o lingură. Se mixează la viteză mică brânza bine scursă, se adaugă, pe rând, ouăle, zahărul, făina şi sarea. Se încorporează esenţa de vanilie, zeama şi coaja de lămâie şi smântâna (treptat, câte o lingură). Se toarnă amestecul de brânză peste blat şi se introduce în cuptorul preîncălzit pentru circa 50 de minute. Se lasă prăjitura să se răcească în cuptor, cu uşa întredeschisă. Pentru glazură, se mărunţeşte ciocolata cu lapte, se umezeşte cu puţină apă şi se topeşte la bain-marie (nu trebuie să clocotească). Când s-a topit, se adaugă untul, se ia vasul de pe foc, se lasă să se răcorească şi se amestecă energic. Se toarnă glazura peste prăjitura tăiată bucăţi. În mijlocul fiecărei bucăţi se pune ciocolată albă topită şi se întinde în cercuri cu ajutorul unei scobitori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image png
image png
unghii rosii cu auriu jpg
maioneza jpeg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net