O reţetă gustoasă pe zi: Ciulama cu hribi

Ultima actualizare:

    Ciulama de hribi
Ciulama de hribi

Ingrediente 1 kg hribi 2 linguri unt 2 linguri făină 2 cepe 1 legătură pătrunjel 250 ml smântână sare piper

Preparare

Curăţă şi spală hribii foarte bine, după care îi tai. Curăţă ceapa şi toac-o mărunt sau dă-o pe răzătoarea mare.Topeşte untul într-o cratiţă, pune ceapa să se călească adaugă hribii şi o cană cu apă şi lasă la fiert până când ciupercile s-au înmuiat.Dizolvă făina într-un castronel în puţină apă rece, toarn-o peste hribi, mai las-o să fiarbă 5 minute, după care adaugă smântâna, sare şi piper după gust şi mai dă mâncarea în câteva clocote. Ia ciulamaua de pe foc şi asezoneaz-o cu pătrunjelul tocat mărunt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Diana Vanity Fair jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Profită de vremea frumoasă prelungită și fă renovările necesare locuinței tale pentru iarnă jpeg
Cartofi prajiti FOTO Shutterstock
zodii care imprumuta bani jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Friptură de porc FOTO Shutterstock jpg
hribi uscati jpeg
cearcane jpg
Vizual   Sfaturi pentru un par gri de invidiat jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net