O reţetă gustoasă pe zi: Clătite în crustă
Preparare: Se fierbe pieptul de pui în apă cu sare, se dezosează şi carnea se taie şuviţe. Separat, se taie ceapa mărunt, se căleşte în unt bine încins până se înmoaie. Se adaugă ciupercile feliate şi se continuă călirea până sunt bine pătrunse şi zeama a scăzut. Se adaugă carnea de pui, condimente, după gust, şi se mai lasă pe foc un minut pentru a se întrepătrunde gusturile şi aromele. Separat, se amestecă toate ingredientele pentru aluatul de clătite. Acesta trebuie să fie ca o smântână groasă. Se coc pe rând clătitele într-o tigaie mare, pentru a avea loc umplutura. Clătitele calde se umplu cu amestecul pregătit şi se rulează, având grijă să se închidă bine la capete.Se trec clătitele umplute prin ouăle bătute, apoi prin pesmet, după care se rumenesc în ulei bine încins. Se scot pe prosoape absorbante pentru a se îndepărta grăsimea în exces. Se servesc calde, garnisite cu smântână.