O reţetă gustoasă pe zi: Cremă fină cu ouă

Ultima actualizare:

    Cremă fină de ou
Cremă fină de ou

  • Ingrediente
  • 1 kg spanac proaspăt sau 500 g spanac congelat
  • 1 lingură făină
  • 1 ceapă
  • 4 ciuperci de pădure conservate
  • 2 linguri ulei
  • 2 căţei usturoi
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • 2 ouă fierte tari
  • sare
  • piper

Preparare

Speli spanacul în multe ape reci şi îl opăreşti în apă cu sare 4-5 minute. Îl scurgi şi îl toci mărunt. Dacă foloseşti spanac congelat, îl decongelezi lăsându-l într-o strecurătoare să se scurgă zeama.Căleşti ceapa tocată mărunt în ulei bine încins, adaugi piureul de spanac şi laşi să fiarbă totul timp de câteva minute. Adaugi treptat făina şi freci cu o lingură de lemn până se albeşte puţin. Condimentezi cu sare, piper şi zeamă de lămâie, după gust. Serveşti crema de spanac cu felii de ouă şi ciuperci tăiate, călite puţin cu usturoi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net