O reţetă gustoasă pe zi: Gogoşari în oţet

Cum se prepară1. Se spală gogoşarii, se scot cotoarele şi seminţele, se taie în două sau în patru, în funcţie de mărime, şi se lasă la scurs.2. Separat, într-o oală mare de 6-7 litri, se pun la fiert oţetul, apa şi restul ingredientelor.3. Când începe să clocotească, se opăresc pe rând gogoşarii în acest lichid, se scot cu spumiera şi se lasă la scurs şi răcorit într-o strecurătoare. La sfârşit se opăresc şi feliile de morcovi.4. Se aşază gogoşarii în borcane, cu felii de morcovi între ei şi se toarnă peste ei soluţia de oţet cu tot cu mirodenii. Se acoperă borcanele cu capace înfiletate şi se depozitează în cămară până vor fi consumaţi.

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
andreea esca si alexandre eram jpg
Cozonac
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
niculae si rodica badalau jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
Suporteri iranieni femei la partida Iran SUA la Cupa Mondială din Qatar FOTO AFP (1) jpg
Cameră de hotel - bagaj FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Mâini uscate și crăpate
cum sa te machiezi ca wednesday addams jpg
Cozonac
zodii care nu se vor casatori niciodata jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Machiaj simplu de seară