O reţetă gustoasă pe zi: Gogoşari în oţet

Ultima actualizare:

Cum se prepară1. Se spală gogoşarii, se scot cotoarele şi seminţele, se taie în două sau în patru, în funcţie de mărime, şi se lasă la scurs.2. Separat, într-o oală mare de 6-7 litri, se pun la fiert oţetul, apa şi restul ingredientelor.3. Când începe să clocotească, se opăresc pe rând gogoşarii în acest lichid, se scot cu spumiera şi se lasă la scurs şi răcorit într-o strecurătoare. La sfârşit se opăresc şi feliile de morcovi.4. Se aşază gogoşarii în borcane, cu felii de morcovi între ei şi se toarnă peste ei soluţia de oţet cu tot cu mirodenii. Se acoperă borcanele cu capace înfiletate şi se depozitează în cămară până vor fi consumaţi.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cub horoscop bani
CLICK adam jaime dmkmrNptMpw unsplash jpg
virgiliu stroescu webp
Horoscop carieră 3 9 Martie 2025, foto Shutterstock jpg
cozonac la cuptor jpg
Secrete de hairstyling rapid pentru un aspect profesional în fiecare zi jpg
Tendințe moderne în bucătărie   gătitul rapid și eficient jpg
Articol 2   Copia Certificata a Intabularii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net