O reţetă gustoasă pe zi: Orez cu spanac

Ultima actualizare:

    Orez cu spanac
Orez cu spanac

Ingrediente: 1 kg spanac 1 pahar vin alb500 ml apă în care a fiert spanacul150 g unt 1 ceapă325 g orez 125 g brânză de vaci, 25 g parmezansare piper

Preparare

1.    Cureţi spanacul, îl speli în multe ape şi îl opăreşti în apă cu sare. Îl laşi să se scurgă bine, apoi îl toci. Amesteci ½ l apă în care a fiert spanacul cu vinul.

2.    Pui jumătate din cantitatea de unt într-o tigaie şi căleşti ceapa până devine sticloasă. Adaugi orezul bine spălat şi scurs şi torni puţin câte puţin din zeama de spanac cu vin, amestecând continuu, să nu se prindă. Laşi să fiarbă aproximativ 20 minute.

3.    Adaugi spanacul, restul de unt, brânza de vaci, condimentezi cu sare şi piper şi serveşti mâncarea decorată cu parmezan tăiat cu cuţitul de curăţat cartofi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net