O reţetă gustoasă pe zi: Quiche cu roşii şi brânză

Ultima actualizare:

    Roşii umplute cu orez
Roşii umplute cu orez

Ingrediente: Pentru blat: 300 g făină, drojdie cât o alună, 50 ml apă călduţă, 20 ml ulei, 1 praf de zahăr, 1 praf de sare. Pentru umplutură: 7-8 roşii cherry, 300 g, telemea de capră (sau de oi), 3 linguri smântână groasă, 4 ouă, sare, piper, salvie pentru decor

Preparare: Amesteci, într-un castron, drojdia cu apă călduţă, sare, zahăr şi ulei, apoi adaugi treptat făina şi frămânţi până se formează un aluat omogen şi elastic. Îl laşi circa 30 de minute la dospit. Întinzi aluatul în foaie şi o aşezi într-o formă rotundă de plăcintă, tapetată cu folie specială de copt. Separat, baţi ouăle, adaugi brânza rasă, smântâna, condimentezi, după gust, cu sare şi piper, apoi torni compoziţia în formă. Adaugi roşiile deasupra şi introduci forma în cuptorul bine încins pentru circa 40-45 de minute, când este frumos rumenită. O serveşti caldă, decorată cu crenguţe de salvie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net