O reţetă gustoasă pe zi: Salată de pui cu porumb
Ultima actualizare:
Ingrediente
2 bucăţi piept de pui
200 g porumb din conservă
200 g mazăre din conservă
10 ouă de prepeliţă
2 linguri ulei de măsline
1 legătură pătrunjel
sare
piper
zeamă de lămâie
Preparare
Spală pieptul de pui şi fierbe-l în apă cu sare circa 20 de minute. Dă-l la răcit, după care taie-l fâşii. Ouăle de prepeliţă se fierb circa 10 minute, se curăţă de coajă, după care şase dintre ele se taie în patru, iar restul cubuleţe. Mazărea şi porumbul din conserve se scurg de zeamă şi se pun într-un castron. Adaugă pieptul de pui, ouăle cubuleţe, uleiul, zeamă de lămâie după gust, sare şi piper. Salata se serveşte la masă, asezonată cu pătrunjel verde şi cu ouăle tăiate în patru.