O reţetă gustoasă pe zi: Specialitate la cuptor

Ultima actualizare:

    Specialitate la cuptor
Specialitate la cuptor

IngredientePentru mămăligă200 g mălai grişat175 ml apă îndoită cu 175 ml lapte2 linguri unt 1 lingură brânză de oiun praf de sarePentru garnitură4-5 roşii tari, bine coapte100 g caşcaval2 linguri uleiierburi aromate (busuioc uscat, oregano uscat, tarhon uscat)sare

Preparare

1.     Prepari o mămăligă din apă şi lapte, mălai grişat şi un praf de sare, la care adaugi unt şi brânză de oi. După ce s-a fiert, o răstorni pe o planşetă şi o laşi să se răcorească.

2.    Tai mămăliga felii pe care le aşezi într-o formă unsă cu puţin ulei, pe două şiruri paralele, între care intercalezi felii de roşii. Presari ierburi aromate şi aşezi caşcavalul felii.

3.    Introduci forma la cuptor pentru 20 de minute până se rumeneşte frumos la suprafaţă şi o serveşti caldă cu iaurt sau cu smântână.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net