O reţetă gustoasă pe zi: Supă cremă de spanac

Ultima actualizare:

Preparare: Se spală spanacul sub jet de apă rece, se scurge, apoi se opăreşte două minute în apă cu sare şi se scurge din nou. Separat, se curăţă legumele, se taie bucăţi mari şi se fierb în apă cu puţină sare, după care se strecoară, păstrându-se zeama. Se trec legumele şi spanacul prin blender (sau prin sită) până se transformă în pastă. Se adaugă uleiul de măsline, smântâna şi treptat lapte cald sau zeamă în care au fiert legumele până se obţine consistenţa dorită.Se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi se serveşte imediat cu pâine prăjită, presărată cu brânză rasă sau caşcaval.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Felipe și Regina Letizia la dineul de gală de la Roma, Italia, în rochie de la un brand de masă   profimedia 0945642160 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Tottenham Hotspur v AZ   UEFA Europa League 202425 League Phase MD3 (1) (1) jpg
horoscop decembrie logo jpg
image png
sarmale freepik jpg
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net