O reţetă gustoasă pe zi: Supă cremă de spanac

Ultima actualizare:

Preparare: Se spală spanacul sub jet de apă rece, se scurge, apoi se opăreşte două minute în apă cu sare şi se scurge din nou. Separat, se curăţă legumele, se taie bucăţi mari şi se fierb în apă cu puţină sare, după care se strecoară, păstrându-se zeama. Se trec legumele şi spanacul prin blender (sau prin sită) până se transformă în pastă. Se adaugă uleiul de măsline, smântâna şi treptat lapte cald sau zeamă în care au fiert legumele până se obţine consistenţa dorită.Se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi se serveşte imediat cu pâine prăjită, presărată cu brânză rasă sau caşcaval.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image
actualitate.net
image
actualitate.net