O reţetă gustoasă pe zi: Supă de fasole în stil italian
Ultima actualizare:
Preparare1. Alegi şi speli fasolea, o laşi la înmuiat 2-3 ore, o clăteşti şi o pui la foc cu apă rece. După câteva clocote, strecori fasolea, o acoperi cu apă caldă şi o laşi să fiarbă la foc mic circa 20 de minute.2. Adaugi ceapa, morcovul, ţelina, tăiate mărunt, roşia curăţată de pieliţă tăiată bucăţele şi laşi să fiarbă în continuare până când boabele de fasole şi zarzavaturile sunt bine pătrunse.3. Adaugi macaroanele fierte separat, frunzele de ştevie tăiate şuviţe, căţeii de usturoi feliaţi, foaia de dafin, pasta de roşii, uleiul şi cimbru, după gust. Corectezi gustul de sare şi piper şi laşi să mai fiarbă 10-12 minute ca să se combine aromele.