O reţetă gustoasă pe zi: Tagliatelle cu ciuperci
Ultima actualizare:
Preparare: Se fierb pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi se lasă în apă fierbinte. Se curăţă ciupercile şi se taie felii. Se desfac bucheţelele de broccoli în bucăţi mici.Se topeşte untul, se adaugă usturoiul zdrobit şi oregano şi se călesc puţin. Se adaugă ciupercile şi broccoli şi, după două minute, se adaugă vinul. Se lasă să fiarbă până scade, se presară făina, amestecând continuu, să nu se formeze cocoloaşe. Se condimentează, după gust, cu sare şi piper. Când s-a omogenizat sosul, se adaugă supa şi se fierbe la foc mic până se îngroaşă. Se scurg pastele bine, se amestecă cu sosul de ciuperci şi broccoli şi se presară pătrunjelul tocat. Se servesc fierbinţi, garnisite cu smântână.