Omletă cu legume - Cojan Clementina
Ingrediente: 8 ouă, 1 dovlecel, 1 ardei gras roşu, 1 morcov, 5-6 ciuperci, 3 linguri ulei, sare, piper, cimbru.
Mod de preparare:
Se spală legumele şi ciupercile, se taie bucăţele mici şi se călesc în ulei 10 minute, până când scade zeama lăsată de ciuperci.
Ouăle se bat cu condimentele. Se pun legumele într-un vas termorezistent uns cu ulei, se toarnă ouăle deasupra.
Vasul se introduce în cuptorul preîncălzit, pentru aproximativ 20 minute. Se serveşte caldă, cu garnitură de salată.
Poftă bună!
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!