Reţete de la cititori: Brioşe cu morcovi - Naomi Munteanu

Ultima actualizare:

Preparare: Într-un vas se bate oul până devine o pastă, se adaugă iaurtul sau laptele, făina, uleiul, morcovul ras prin răzătoarea mică şi stors (pentru culoare se adaugă şi sucul de la morcovi), puţină sare şi scorţişoară iar la sfârşit se adaugă praful de copt. Se amestecă bine. Astfel, aluatul obţinut se toarnă în cupe de brioşe sau forme din hârtie de copt, fără să le umpleţi că vor creşte la cuptor.

Se dă la cuptor preîncălzit 180 grade pentru aproximativ 25-30 minute după care se lasă să se răcească circa 5 minute înainte de a le scoate din forme.

Menţionez că la sfârşit am presărat brioşele cu alune şi câteva ornate cu frişcă pentru a arăta mult mai bine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop financiar jpg
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net