Iată un desert pentru iubitorii de îngheţată!

Ultima actualizare:

Ingrediente:

13 ouă12 linguri zahăr1 l frişcă lichidă4 linguri nes150 g zahăr pudră1 albuş4 linguri zeamă de lămâie

Pentru ornat:

200 g alune nesărate1 carambola (fructul stea)

Mod de preparare:

Freci gălbenuşurile spumă cu zahărul şi adaugi nesul. Când zahărul s-a topit, adaugi albuşurile bătute spumă şi frişca.

Amesteci continuu cu lingura de lemn, până devine o compoziţie cremoasă şi omogenă.

Într-un vas special în formă de stea, uns cu puţin ulei, torni compoziţia şi o laşi la rece cel puţin 4-5 ore.

Află aici cum montezi tortul de îngheţată

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net