Reţete de la cititori: Bucte cu caşcaval - Naomi Munteanu

Ultima actualizare:

Mod de preparare: se amestecă făina, zahărul pudră şi sarea, se topeşte 50 g unt şi se adaugă laptele. Se lasă la răcit până amestecul este călduţ. După care se amestecă drojdia cu acest amestec.

Se toarnă în mijlocul făinii amestecul de lapte cu drojdia, se frământă până se obţine o pastă groasă. Se lasă să se odihnească 30 minute.

Treptat încorporaţi cele 3 ouă uşor bătute şi restul de făină pentru a obţine un aluat moale. Se acoperă şi se lasă la căldură o oră.

Se răstoarnă aluatul pe o suprafaţă uscată după care se împătureşte devenind un sul şi se împarte în 16 bucăţi egale. Caşcavalul se taie bucăţi sau se dă prin răzătoare şi la fiecare bilă se pune în mijloc caşcaval, modelându-le în formă de bile. Se unge o tavă cu unt, se aşează bilele şi se ung şi ele cu unt.

Se lasă la dospit 30 minute după care se bagă la cuptor pentru circa 30 minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net