O reţetă gustoasă pe zi: Borş cu sfeclă roşie

Ultima actualizare:

Mod de preparare:

1. Se porţionează carnea, se pune la fiert în apă cu puţină sare. Se spumuieşte cu grijă până se limpezeşte supa.

2. Când carnea este aproape fiartă, se adaugă ceapa, rădăcina de pătrunjel, morcovul, sfecla roşie, cartofii, ardeiul gras, varza dulce, tăiate după preferinţă. Se lasă să fiarbă totul circa 25-30 de minute până când legumele şi carnea sunt bine pătrunse.

3. Se potriveşte gustul de sare şi piper, se adaugă pasta de roşii, borşul clocotit şi spumuit separat, ierburi aromate, după gust, şi se lasă să mai dea 2-3 clocote. Se acoperă cu capac pentru a se aromatiza, apoi se serveşte ca atare sau cu smântână adăugată direct în farfurie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net