O reţetă de la cititori: Tiramisu – Andreea Rădulescu

Ultima actualizare:

Pentru cremă: 3 cutii brânză cremă (200g*3)3 cutii frişcă lichidă (200g*3)4 plicuri zahăr vanilat3 plicuri întăritor frişcă

 Pentru sirop: 1 esenţă migdale, 400ml apă , 8 linguriţe ness

 Pentru  ornat: 10 kiwi3 portocalezeama  de la o lămâie

 Turnăm frişcă într-un bol împreună cu zahărul vanilat şi întăritorul şi spumăm cu mixerul. Se adaugă crema de brânza amestecând uşor cu o paletă, apoi se lasă la frigider până se pregătesc pişcoturile şi fructele. Tăiem fructele felii şi le stropim cu zeamă de la lămâie pentru păstrarea culorii. Pregătim siropul pentru pişcoturi. Înmuiem pe rând pişcoturile în sirop apoi le punem într-o tavă formând primul rând.  După ce aşezăm primul rând de pişcoturi turnăm un strat subţire de cremă apoi adăugăm fructe şi încă un strat de cremă . Repetăm procedeul până avem un ultim strat de cremă. Deasupra ornăm cu fructe. Se lasă la frigider câteva ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Leon Dănilă  foto   Facebook jpg
horoscop martie  iunie logo webp
horoscop 22 ianuarie webp
cartofi gratinati jpg
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
cub horoscop supărare png
perioada grea pentru zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net