O reţetă gustoasă pe zi: Salată cu paste şi pui
½ mărsarepiper roşu boabe½ linguriţă praf de curry3 linguri ulei de măslinesalată verde pentru decor1 fir rozmarin pentru decor
Preparare1. Fierbi pastele în apă cu sare conform indicaţiilor de pe ambalaj, le scurgi şi le pui într-un castron . Condimentezi pieptul de pui cu sare, piper roşu zdrobit şi curry, după gust, îl frigi pe grătar, după care îl tai cubuleţe şi-l aşezi peste paste.2. Adaugi în castron mandarinele desfăcute felii şi curăţate de pieliţă, şi mărul tăiat felii subţiri. Condimentezi cu sare şi piper roşu zdrobit şi amesteci uşor. Dacă vrei o salată mai picantă, presari şi praf de curry. Asezonezi cu ulei de măsline sau, după dorinţă, cu maioneză picantă.3. Serveşti salata pe frunze de salată verde şi decorată cu rozmarin.