Reţete de la cititori: Pui aromat - Alice Sandra Cojan

Ultima actualizare:

PreparareSpălăm bine carnea şi o asezonăm cu amestecul de condimente, sare şi piper. Punem uleiul în tavă, foaia de dafin, vinul şi căţeii de usturoi necurăţaţi, zdrobiţi doar cu latul cuţitului. Acoperim tava cu o folie de aluminiu şi o introducem la cuptor. Coacem friptura 45 minute, apoi dăm la o parte folia şi o mai lăsăm 10 minute, până se rumeneşte. Daca sosul a scăzut, se mai adaugă jumătate de cană vin alb. Se serveşte cu cartofi ţărăneşti, cartofi piure sau orez, murături sau salată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image png
image png
unghii rosii cu auriu jpg
maioneza jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net