Ţi-e poftă de o felie de tort? Prepară acest deliciu cu piersici!
Ultima actualizare:
Ingrediente:
Pentru blat: 400 g biscuiţi simpli, ½ cană nuci pisate, 1 esenţă de rom, 1 esenţă portocale, 1 pachet margarină, 3 linguri de zahăr, 200 ml lapte
Pentru cremă: 750 ml iaurt, 6 linguri zahăr, 2 pliculeţe gelatină, 250 ml frişcă lichidă, 1 esenţă vanilie, 1 compot mare de piersici
Pentru decor: 1 piersică din compot, topping de căpșuni
Mod de preparare:
Dai biscuiţii prin maşina de tocat împreună cu nuca.
Pui laptele pe foc cu zahărul, esenţele şi margarina, fierbi câteva minute până se omogenizează, torni peste biscuţi şi amesteci bine.
Într-o formă de tort aşezi compoziţia de biscuiţi şi apeşi bine.