Jakob te învaţă cum să găteşti: Frigărui de peşte în două culori
Jakob Hausmann, prezentator de emisiuni culinare şi patron al restaurantului Mica Elveţie, ne dă în fiecare săptămână două reţete uşor de preparat acasă. Iată ce puteţi încerca azi.
Ingrediente: 800 g file cod, 800 g somon, 100 ml ulei de măsline, 100 g sos pesto, 300 g dovlecei, 300 g vinete, 500 g roşii, 500 g cartofi, lămâi, 20 g pătrunjel, 50 g unt, sare piper.
Mod de preparare: peştele se condimentează, fileul de cod se rulează în jurul somonului care a fost tapat cu sos pesto. Rulourile se coc în ceşti de cafea unse cu ulei de măsline. Vinetele şi dovleceii se taie longitudinal şi se pregătesc la grătar. Cartofii se fierb şi se sotează cu unt. Pe o farfurie se pune peştele pe un pat de legume, se decorează cu roşii, pătrunjel şi lămâie.