Jakob te învaţă cum să găteşti: Frigărui de peşte în două culori

Ultima actualizare:
Jakob
Jakob

Jakob Hausmann, prezentator de emisiuni culinare şi patron al restaurantului Mica Elveţie, ne dă în fiecare săptămână două reţete uşor de preparat acasă. Iată ce puteţi încerca azi.

Ingrediente: 800 g file cod, 800 g somon, 100 ml ulei de măsline, 100 g sos pesto, 300 g dovlecei, 300 g vinete, 500 g roşii, 500 g cartofi, lămâi, 20 g pătrunjel, 50 g unt, sare piper.

Mod de preparare: peştele se condimentează, fileul de cod se rulează în jurul somonului care a fost tapat cu sos pesto. Rulourile se coc în ceşti de cafea unse cu ulei de măsline. Vinetele şi dovleceii se taie longitudinal şi se pregătesc la grătar. Cartofii se fierb şi se sotează cu unt. Pe o farfurie se pune peştele pe un pat de legume, se decorează cu roşii, pătrunjel şi lămâie. 


    Jakob
Jakob

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net