Reţeta câştigătoare - Cremă de frişcă cu zmeură - Dana Szocs

Ultima actualizare:

Preparare: Am pus într-o crăticioară, la foc, frişca lichidă împreună cu zahărul şi am lăsat până a dat în clocot, am adăugat apoi şi esenţa de vanilie.Într-un castronel am înmuiat în apă rece gelatina pentru 5 minute, apoi am scos-o, am scurs-o puţin de excesul de apă şi apoi am adăugat-o peste frişcă, am mai lăsat să dea un clocot, apoi am stins focul.Am trecut printr-o sită fină tot amestecul luat de pe foc, apoi l-am aşezat într-o tavă de chec, pe mijloc am pus câteva bucăţi de zmeură întregi şi am dat la frigider să se răcească bine.Pentru coulis-ul de zmeură, am zdrobit zmeura rămasă şi am trecut-o printr-o sită pentru a elimina seminţele, apoi pulpei de zmeură rezultate i-am adăugat 50 g zahăr şi am amestecat bine. După ce crema s-a răcit şi întărit complet, am răsturnat-o pe un platou şi la servire am tăiat felii ca şi la un tort.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
horoscop jpg
banner Mihai Voropchievici png
barfe jpeg
clatite shuttersotck1 jpeg
BeFunky collage (52) jpg
cuplu cearta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net