Reţete de la cititori: Prăjitură fină cu cacao şi brânză dulce de vaci – Daniela Butnaru
Ultima actualizare:
PreparareFoi : amestecăm făina, praful de copt şi cacao, zahărul şi pliculeţul de zahăr vanilat, apoi încorporăm gălbenuşul de ou şi untul moale şi frământăm cu mâna până ce obţinem un aluat gras din care formăm 2 bulgări pe care îi învelim în folie alimentară şi îi aşezăm în congelator până facem crema.Crema: într-un castron mixăm albuşurile spumă tare cu zahărul şi zahărul vanilat apoi îl turnăm peste brânza amestecată bine cu gălbenuşurile de ou şi coaja de lămâie.Asamblare: bulgăr 1 ras pe răzătoarea mare - crema de brânză - bulgăr 2 ras pe răzătoarea mare şi punem tava în cuptor pentru 40-50 minute. Facem testul cu scobitoarea.