Rețete de la cittori: Mămăliguţă cu ciuperci- Nicoleta Mariana Dinca

Ultima actualizare:

Pentru mâncărica de ciuperci: 500 g ciuperci proaspete, 200 g pastă roşii, sare, piper, mărar, ardei iute. Pentru decor: brânză tare de oaie dată prin răzătoarea mică, smântână. Mod de preparare:Preparăm o mămăliguţă pripită, punem o parte într-un vas de yena. Sotăm ciupercile, adăugăm pasta de roşii, verdeaţa şi ardeiul şi lăsăm să scadă până devine cremoasă. Punem pe primul strat de mămăligă, mâncărica de ciuperci, punem al doilea strat de mămăligă şi îl umplem cu un amestec de smântână şi brânză rasă. Adăugăm şi al treilea strat de mămăligă. Îl punem la cuptor pentru 5 minute. Îl scoatem şi cât este fierbinte îl decorăm cu fulgi de brânză şi smântână delicioasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carne vita1 jpeg
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net