Reţete de la cititori: Creme Brulee – Cojan Clementina

Ultima actualizare:

Preparare

Se amestecă laptele cu smântână şi se pun la fiert. Se adaugă esenţa de vanilie şi coaja de portocală. Se sparg ouăle şi se bat bine cu fructoza. Se adaugă câte puţin din compoziţia de smântână în cea de ouă, amestecând mereu. Se caramelizează zahărul brun într-un vas de yena, apoi se toarnă compoziţia. Se dă la cuptor 30 minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar jpg
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
image
actualitate.net
image
actualitate.net