Reţete de la cititori: Creme Brulee – Cojan Clementina

Ultima actualizare:

Preparare

Se amestecă laptele cu smântână şi se pun la fiert. Se adaugă esenţa de vanilie şi coaja de portocală. Se sparg ouăle şi se bat bine cu fructoza. Se adaugă câte puţin din compoziţia de smântână în cea de ouă, amestecând mereu. Se caramelizează zahărul brun într-un vas de yena, apoi se toarnă compoziţia. Se dă la cuptor 30 minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net