Reţete de la cititori: Creme Brulee – Cojan Clementina

Preparare

Se amestecă laptele cu smântână şi se pun la fiert. Se adaugă esenţa de vanilie şi coaja de portocală. Se sparg ouăle şi se bat bine cu fructoza. Se adaugă câte puţin din compoziţia de smântână în cea de ouă, amestecând mereu. Se caramelizează zahărul brun într-un vas de yena, apoi se toarnă compoziţia. Se dă la cuptor 30 minute.

FotoJet (4) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
ruxi jpg
danut panait factura (1) png
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
tanara dezbracata in pat jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
manichiura acasa jpeg
pexels Horoscop 28 octombrie
proiect masa tineri alba
Mâini uscate și crăpate