Reţete de la cititori: Prăjitura Zăpezii – Clementina Cojan

Ultima actualizare:

    Prăjitura zăpezii
Prăjitura zăpezii

Ingrediente: Pentru foi: 2 ouă, 9 linguri zahăr, 9 linguri lapte, 9 linguri ulei, 1 pliculeţ amoniac, 18 linguri făină, un praf de sare.

Crema: 1/2 l lapte, 3 linguri făină, 250 g zahăr pudră, 4 linguri zahăr vanilinat, 200 g unt, 3 linguri dulceaţă de zmeură.Pentru decor: zahăr pudră vanilinat.                                                                        

Preparare

Pentru foi se mixează ingredientele şi din aluatul obţinut se coc 5 foi pe dosul tăvii, unsă cu ulei şi tapetată cu făină.Pentru cremă se amestecă făina cu laptele şi se fierbe până se îngroaşă. Se lasă la răcit şi se freacă cu zahărul, untul şi zahărul vanilinat. Se obţine o cremă spumoasă. Asamblăm prăjitura: foaie, cremă, foaie, întindem cele 3 linguri de dulceaţă de zmeură, foaie, cremă şi ultima foaie peste care presărăm din abundenţă zahăr pudră vanilinat. O tăiem a doua zi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net