Reţete de la cititori: Sărăţele - Daniela Butnaru

Ultima actualizare:

    Sărăţele
Sărăţele

Ingrediente: 1 +1/2 pachet de margarină, un păhărel cu ulei (circa 50 ml), 1 cană cu lapte (200 ml), 200 g smântână, 2 lingurițe cu sare, 1 pachețel cu drojdie, făină cât cuprinde (circa 1 kg), mac, susan şi 2 ouă (ouăle sunt pentru uns covrigeii iar macul şi susanul pentru a presăra deasupra).

Mod de preparare:

Toate ingredientele se lasă de cu seara la temperature camerei, apoi dimineața se amestecă şi se formează o cocă.  După aceea se ia câte o bucată de aluat, se întinde pe blat drept şi se dau formă de covrigei şi sărăţele  apoi se așează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, se ung cu oul şi se presară mac şi susan şi se dau la foc potrivit până se rumenesc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
cuplu sex
culoare zodii jpg
supa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net