Reţete de la cititori: Sărăţele - Daniela Butnaru


    Sărăţele
Sărăţele

Ingrediente: 1 +1/2 pachet de margarină, un păhărel cu ulei (circa 50 ml), 1 cană cu lapte (200 ml), 200 g smântână, 2 lingurițe cu sare, 1 pachețel cu drojdie, făină cât cuprinde (circa 1 kg), mac, susan şi 2 ouă (ouăle sunt pentru uns covrigeii iar macul şi susanul pentru a presăra deasupra).

Mod de preparare:

Toate ingredientele se lasă de cu seara la temperature camerei, apoi dimineața se amestecă şi se formează o cocă.  După aceea se ia câte o bucată de aluat, se întinde pe blat drept şi se dau formă de covrigei şi sărăţele  apoi se așează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, se ung cu oul şi se presară mac şi susan şi se dau la foc potrivit până se rumenesc.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
FotoJet (4) jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
fiii lui adrian nastase jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
Razvan din Idicel la masa jpg
Balenciaga 1 Foto Captura JPG
image
image
image
image
tanara dezbracata in pat jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
manichiura acasa jpeg
pexels Horoscop 28 octombrie
proiect masa tineri alba
Mâini uscate și crăpate