O reţetă gustoasă pe zi: Supă de legume cu perişoare de pui
Ultima actualizare:
Ingrediente1 piept pui 2 morcovi 1 rădăcină pătrunjel 2 ardei graşi 1 ou 2 linguri orez pătrunjel sare după gustar
Preparare
1. Cureţi morcovii şi rădă¬cina de pătrunjel şi le tai chinezeşte, adică bastonaşe subţiri. Speli şi carnea şi o pui la fiert cu morcovii şi rădăcina de pătrunjel, ca pentru supă. Ai grijă să iei spuma ori de câ¬te ori se formează.2. Scoţi carnea fiartă pe ju¬mătate şi o treci prin ma¬şina de tocat. În tocătură adaugi orezul şi oul, pui pă¬trunjel tocat, potriveşti de sa¬re şi formezi perişoarele. Le pui la fiert înapoi în oala cu legume, adaugi şi ardeiul şi laşi să fiarbă împreună.