Reţete de la cititori: Paste cu brânză, la cuptor - Clementina Cojan

Ultima actualizare:

    Paste la cuptor
Paste la cuptor

Ingrediente: 500 g paste (tuburi), 350 g brânză de capră, 100 g caşcaval, 150 g salam uscat, 250 g smântână, 2 ouă, 50 g unt, sare, piper.    

Preparare

Se pun pastele la fiert în apă cu sare. După ce au fiert se scurg şi se clătesc cu apă rece. Separat, se amestecă ouăle cu smântâna, salamul tăiat bucăţi şi brânza dată pe răzătoare. Într-un vas de yena uns cu puţin unt, se aşează un strat de macaroane, un strat din compoziţia cu brânză, macaroane. Deasupra se rade caşcavalul şi se dă la cuptor 30 minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net