Reţete de la cititori: Paste cu brânză, la cuptor - Clementina Cojan

Ultima actualizare:

    Paste la cuptor
Paste la cuptor

Ingrediente: 500 g paste (tuburi), 350 g brânză de capră, 100 g caşcaval, 150 g salam uscat, 250 g smântână, 2 ouă, 50 g unt, sare, piper.    

Preparare

Se pun pastele la fiert în apă cu sare. După ce au fiert se scurg şi se clătesc cu apă rece. Separat, se amestecă ouăle cu smântâna, salamul tăiat bucăţi şi brânza dată pe răzătoare. Într-un vas de yena uns cu puţin unt, se aşează un strat de macaroane, un strat din compoziţia cu brânză, macaroane. Deasupra se rade caşcavalul şi se dă la cuptor 30 minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net