Reţete de la cititori: Tort cu frişcă şi fructe de pădure – Alice-Sandra Cojan

Ultima actualizare:

    Tort aniversar
Tort aniversar

Ingrediente: 8 ouă, 8 linguri zahăr, 8 linguri apă rece, 8 linguri făină, un kg frișcă Hulala, 500 g fructe de pădure, 150 ml sirop preparat din apă şi zahăr, 2 plicuri gelatină.

Preparare

Se separă albuşurile de gălbenuşuri, albuşurile se bat spumă tare cu un praf de sare şi cele 8 linguri de apă rece. Gălbenuşurile se amestecă cu zahărul până acesta se topește. Se adaugă peste albuşuri, se pune făina, se amestecă totul de sus în jos.

Se pune compoziția într-o tavă de tort în formă de inimă, unsă şi tapetată. Se dă la cuptor pentru 40 minute. Se pregătește frişca conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Blatul copt şi răcit se taie în trei şi se însiropează foile. Se umplu cu frişcă, se îmbracă tortul în frișcă, se pun fructele de pădure peste care se adaugă gelatina topită. Poftă bună!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihai voropchievici webp
Zodii norocoase, shutterstock jpg
horoscop colaj pixabay jpg
image jpeg
horoscop png
stefan popescu cozonaci jpg
maioneza fara oua jpg
horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net