O reţetă gustoasă pe zi: Ciorbă de varză acră cu ciuperci

Ultima actualizare:

    Cioarbă de varză acră
Cioarbă de varză acră

Ingrediente300 g varză murată 1 ceapă potrivită 1 morcov 1 rădăcină de pătrunjel ½ ţelină 2 cartofi250 g ciuperci mici 1 lingură bulion 4 linguri cu ulei un vârf cuţit de nucşoară 1 crenguţă de cimbru sare piper mărar

Preparare

1.    Tai zarzavaturile de supă cubuleţe, cartofii, felii groase pe lungime, ceapa, mărunt, şi varza, fideluţă.

2.     Le căleşti în uleiul bine încins, mai întâi ceapa şi zarzavaturile, apoi adaugi varza şi 150 ml apă fierbinte. Laşi totul să fiarbă acoperit 15 minute, la foc moderat.

3.     Adaugi ciupercile întregi şi mai fierbi încă 10 minute. Completezi cu 1,5 l apă caldă şi, când dă în fiert, pui bulionul, cimbrul, nucşoara, sare şi piper, după gust, şi laşi să fiarbă încă 1-2 minute. O serveşti fierbinte, garnisită cu mărar verde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar jpg
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
image
actualitate.net
image
actualitate.net