O reţetă gustoasă pe zi: Supă de peşte
Ultima actualizare:
Ingrediente1,5 kg cod2 morcovi 2-3 roşii sau bulion1 ceşcuţă de cafea cu orez3-4 căţei usturoi3 frunze ţelină1 legătură pătrunjelulei sare
Preparare
1. Tai peştele bucăţi mari, adaugi ulei, sare, usturoiul pisat, frunzele de ţelină şi apă cât să acopere peştele. Acoperi cu un capac şi laşi să fiarbă aproximativ 15 minute, până se fierbe peştele. Când este gata, scoţi bucăţile de peşte pe o farfurie, cu puţină zeamă în care au fiert.
2. Adaugi în supă pătrunjelul tocat, morcovul şi orezul şi laşi la foc mic 15 minute, până când este fiert şi orezul. Adaugi şi roşiile curăţate de coajă şi mărunţite sau bulionul subţiat cu apă.