Pere în foitaj

Ultima actualizare:

De sezon şi uşor de preparat, perele în foitaj sunt o alegere ideală pentru această zi de mijloc de octombrie.

Dificultate: micăPreparare: 40′Pentru 5 pere

Ai nevoie de

5 pere1 l apă250 g zahăr3 linguri mieresucul de la 1 lămâie½ linguriță scorțișoară300 g aluat foitaj

Mod de preparare

Pui apa la fiert cu zahărul, mierea, sucul de lămâie și scorțișoara.

Află cum se prepară perele pe clickpoftabuna.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net