Plăcinta delicioasă de care ne vom îndrăgosti de la prima înghițitură! Este gata în mai puțin de o oră
Este o rețetă delicioasă, de care ne vom îndrăgosti încă de la prima înghițitură! Plăcinta rustică cu cremă de brânză și vișine poate fi pregătită în doar câțiva pași simpli și nu necesită decât câteva ingrediente banale!

Dacă ne dorim un desert unic, ușor de făcut și cu un gust savuros, această plăcintă este alegerea perfectă! În mai puțin de o oră putem pregăti un produs deosebit, care ne va impresiona oaspeții!
Iar partea cea mai bună este faptul că plăcinta cu cremă de vișine și brânză poate fi pregătită rapid, urmând numai câțiva pași simpli!
Ce ingrediente ne trebuie pentru un desert gustos
Pentru a pregăti această rețetă delicioasă vom avea nevoie de cinci foi de plăcintă, o sută de grame de cremă de brânză, o sută de grame de zahăr pudră, esență de vanilie, cât și un ou. De asemenea, ne mai trebuie 75 de grame de unt (sau de ulei), semințe de susan, mac, cât și in, iar pe lângă acestea, ne mai trebuie și fulgi de cocos.
Iar în lista de ingrediente se mai află și 500 de grame de vișine, două sute de grame de zahăr, o lingură de amidon, iar nu în ultimul rând, șase linguri de nucă de cocos. Odată ce avem toate aceste produse pregătite, putem începe să gătim!
Cum se pregătește plăcinta cu vișine și brânză
Primul pas pe care trebuie să îl facem este să amestecăm crema de brânză cu zahărul pudră, vanilia, gălbenușul, cât și cu cocos. Totul trebuie amestecat până când avem o cremă omogenă, iar apoi vom amesteca vișinele cu zahărul și vom fierbe până când se îngroașă. Apoi, vom lua puțin sirop, vom amesteca cu amidon, apoi vom adăuga acest amestec peste vișine, până când totul se îngroașă.
Pasul următor este să ungem foile de plăcintă cu unt topit, iar apoi să le rulăm marginile spre interior până când avem o formă rotundă. Totul trebuie pus într-o tavă cu hârtie de copt, iar amestecul de brânză trebuie întins peste foi.
Acum, vom adăugă și compoziția de vișine, ungem marginile cu albuș și semințele, cât și fulgii de cocos. Plăcinta trebuie pusă la cuptor vreme de 35 de minute, la 190 de grade, iar la final vom avea parte de o plăcintă delicioasă, de care nu ne vom mai sătura!