Prăjitură aromată cu gem de căpșuni

Ultima actualizare:

Ingrediente:

Pentru blat: 500 g făină, 200 g zahăr pudră, 2 ouă, 200 g unt, 1 esenţă de vanilie, 1 praf de sare, 1 pachet praf de copt

Pentru umplutură: 400 g gem de căpșuni

Pentru glazură: 400 g gem de căpşuni, 1 l suc de căpşuni acidulat, 2 plicuri budincă de vanilie, 3 linguri zahăr, 100 g ciocolată albă

Mod de preparare:

Pui făina pe o planşetă şi o amesteci cu praful de copt. Adaugi untul moale, ouăle bătute bine cu zahărul pudră, praful de sare, esenţa şi frămânţi un aluat consistent.

Citește aici rețeta completă și află cum se face blatul

Parteneri

image
image
image
image
image
image
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image
actualitate.net
image
actualitate.net