Prăjitură Dalmațian- Cojan Clementina
Pentru cremă: 1 plic cremă pentru prăjituri Dr Oetker cu gust de vanilie, 250 ml lapte, 4 linguri zahăr pudra.
Pentru glazură: 200 gr ciocolată menaj
Preparare: Într-un castron, mixezi ouăle cu zahărul, apoi adaugi pe rând celelalte ingrediente. Din compoziţia obţinută se coc 3 foi pe dosul tăvii. Crema se face conform instrucţiunilor de pe plic.
Se umplu foile cu crema de vanilie. Pentru glazură topim ciocolata de menaj cu 2 linguri de ulei şi peste prăjitură punem glazura; la fel cum sunt petele de dalmaţieni. O tăiem în forma dorită, după ce am lăsat-o 3 ore la frigider.
Pofta buna!
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!